BREED SERAMA A UNTUK DIJUAL....

The small and beautiful Chicken... The Serama.
jogho
Egg
Posts: 4
Joined: Sat Oct 25, 2008 1:21 pm

BREED SERAMA A UNTUK DIJUAL....

Postby jogho » Sun Oct 26, 2008 2:22 am

ASKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA..

SETELAH MELIHAT COME BACK DARIPADA DUNIA SERAMA...SAYA DAPAT MENARIK NAFAS LEGA KERANA AYAM SERAMA SUDAH MULA MENDAPAT TEMPAT DI HATI PEMINAT BURUNG EKSOTIK..

DAN SAYA JUGA AKHIRNYA BERJAYA MENGKACUKKAN BALIK AYAM SERMA SEHINGGA MENJADI SERMA A DAN BUKAN LAGI AYAM BHARA ATAU KATIK APATAH LAGI AYAM KAPAN..

WALAUPON JARANG PERGI KE TEMPAT PERTANDINGAN TAPI SAYA TIDAK PERNAH LUPA UNTUK MENGIKUTI PERKEMBANGAN AYAM COMEL INI..

MEMANG BETOL KATA2 BREEDER AYAM INI DI MANA SEMAKIN KECIL AYAM ITU SEMAKIN BANYAK RISIKO YANG PERLU SAYA HADAPI TETAPI INI TIDAK PERNAH MELUNTURKAN SEMANGAT SAYA UNTUK TERUS MEMPROSES AYAM SAYA YANG SELALU DIUPDATE BAGI MENDAPATKAN AYAM YANG BUKAN SAHAJA KECIL DAN BERGAYA TETAPI JUGA BOLEH DIBIAKKAN SEPERTI AYAM KAMPUNG..

OLEH YANG DEMIKIAN, BAGI SESIAPA YANG INGIN MENDAPATKAN BAKA AYAM SRAMA INI BOLEH LAH BERKUNJUNG TERUS KE REBAN SAYA DI BESUT TERNGGANU UNTUK MELIHAT SENDIRI AYAM INI DAN KALAU BERKENAN BOLEH LAH DIBAWA BALIK DENGAN HARGA YANG SANGAT BERPATUTAN...

JIKA BERMINAT BOLEH LAH MENGHUBUNGI SAYA DI NOMBOR INI...

0179551602 - CIKGU FAIZAL.. :P
ANDA BOLEH MELAYARI BLOG SAYA IN UNTUK KETERANGAN LANJUT..http://exoticbantamsbreeder.blogspot.com/

Lovebird21
Talking Birds
Posts: 239
Joined: Wed Aug 05, 2009 2:08 am
Location: Ipoh,Perak

Re: BREED SERAMA A UNTUK DIJUAL....

Postby Lovebird21 » Wed Aug 05, 2009 3:03 am

Assallammulaikum Cikgu,,,saya salah sorg peminat serama,,asal Trg jugak,,duk Bukit Payong,,tp skrg btugas di Ipoh,,Just nak tanya,,cikgu ada x serama jantan putih,,yg betui2 putih???..Kalu ada ingat nak mintak cikgu Mms kan pic atau email kat saya,,,kalu bkenan & kena dgn harga,,dan jd beli,,balik raya nanti saya pi ambik,,Besut kg apa???..Ni no hp saya,,012-4544445 / email: Burungcinta21@yahoo.com


Return to “Serama”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest