SERAMA BEAUTY PICTURE / GAMBAR AYAM SERAMA

The small and beautiful Chicken... The Serama.
User avatar
Amer
Talking Birds
Posts: 151
Joined: Sun May 07, 2006 3:34 am
Location: Batu 6, Kuala Terengganu, Terengganu
Location: Terengganu
Contact:

Re: SERAMA BEAUTY PICTURE / GAMBAR AYAM SERAMA

Postby Amer » Wed Sep 03, 2008 1:47 am

Terima kasih KM...u adalah Moderator terbaik pernah saya jumpa sepanjang hidup saya...heh..heh..heh..bodek sikit bulan puasa ni..... :P :lol:

User avatar
NgobokJambul
Talking Birds
Posts: 107
Joined: Thu Jul 20, 2006 6:41 am
Location: kelantan,malaysia
Contact:

Re: test

Postby NgobokJambul » Wed Oct 15, 2008 6:50 pm

Amer wrote:Image

Terima kasih KedahMAJU kerana mambantu saya.

Ayam juara saya, sekarang dah main SERAMA A, setakat ni dah menyertai 9 pertandingan di Terengganu, Kelantan dan Melaka , 5 kali dapat juara, 3 kali Tempat Kedua dan sekali saguhati ( Berak Kapur )

Image
Anak Baru

Image
Anak Remaja

Image
Gaya Anak Remaja

Image
Induk Kumbang Lilin Muda

Image
Jalak Kategori MUDA

Image
Dah Digunakan untuk buat baka


wow cantik2 ayam serama amir...skang serama dah naik blk sbb kementerian pertanian ada wat promosi masa maha itu hari
Are you looking for men rings or genuine Colombian emeralds @ Burmese rubies?
Visit my blog
http://zamrudonline.blogspot.com/
Image Image

User avatar
Amer
Talking Birds
Posts: 151
Joined: Sun May 07, 2006 3:34 am
Location: Batu 6, Kuala Terengganu, Terengganu
Location: Terengganu
Contact:

Re: SERAMA BEAUTY PICTURE / GAMBAR AYAM SERAMA

Postby Amer » Wed Oct 22, 2008 2:09 pm

Terima kasih Ngobokjambul... tak cxantik mana..lebih kurang aje...macam orang lain jugak..heh..heh

User avatar
are-peace
Wise Owl
Posts: 568
Joined: Fri Jan 27, 2006 4:17 pm

Re: SERAMA BEAUTY PICTURE / GAMBAR AYAM SERAMA

Postby are-peace » Mon Nov 17, 2008 5:33 am

Alo saing, wah loni dah sohor main serama la pulok ya,
patut mat boy dok ajok aku posting smula ko setiu nuh. dia dok ajok aku main seramo, ruponyo keja mung la nie.
burung-burung mu dulu gapo crito, jual habis doh ko,
balik asal smula mu loni, dari dulu memang mu ngan mat boy gilo seramo, kira recycle balik imlu dulu tu.
kalu aku balik ngajar sano, aku mintak tolong mat boy ajar aku main seramo. tapi titir no1 la bagi aku.

lupo pulok nok cakap,
aku dah join forum mu.tapi tak post gapo2 lai.
siap ada forum sendiri. makin laju bisness gini. ingat lagi mu gi cari nak african grey dengan mat boy, siap aoder dari bangkok poluk tu.
Image

The more I learn, the more I don;t knows

User avatar
zahari
Moderator
Moderator
Posts: 1449
Joined: Thu Dec 21, 2006 2:39 pm
Location: Sik, Kedah/Shah Alam,Sel.
Contact:

Re: SERAMA BEAUTY PICTURE / GAMBAR AYAM SERAMA

Postby zahari » Mon Nov 17, 2008 6:17 am

Blh tahan cg amer main serama, siap masuk paper lg...
ImageImage


Return to “Serama”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest