SERAMA BEAUTY COMPETITION

The small and beautiful Chicken... The Serama.
User avatar
KEDAHmaju
Moderator
Moderator
Posts: 1161
Joined: Tue Mar 18, 2008 9:34 am
Location: KEDAH
Location: alor setar, kedah darul aman, malaysia
Contact:

Re: SERAMA BEAUTY COMPETITION

Postby KEDAHmaju » Tue Sep 23, 2008 12:13 am

xda la bro..
yg mana² pun xpa.. asalkan ayam serama remaja! ikut bro la nak jual yg mana..
kawan saya nak bela n main..
nak sepasang..

User avatar
Amer
Talking Birds
Posts: 151
Joined: Sun May 07, 2006 3:34 am
Location: Batu 6, Kuala Terengganu, Terengganu
Location: Terengganu
Contact:

Re: SERAMA BEAUTY COMPETITION

Postby Amer » Wed Sep 24, 2008 4:53 pm

Kepada member-member MBF...di sini saya uploadkan video ayam serama di Kedah hari tu sebagai juadah untuk berbuka nanti...heh..heh. Tapi tak banyak le...sebab hari tu sibuk sikat layan peminat...tak menang tangan orang kata...heh..heh...

Image
Ayam Abang Khalid Melaka Juara BOTB hari tu

Image
Ayam A saya hanya mendapat tempat ke empat ...ish..ish :? :cry:

Image
Ayam Remaja dan Muda saya masa main BOTB

Image
Saya dan Adik sedang mengatur strategi...tapi ada yang curi dengar....Rahman sebab tu le ayam kau yang menang..... :mrgreen:

p/s: Kepada member-member MBF yang beragama Islam...saya memyusun sepuluh jari memohon kemaafan dari hujung rambut hingga ke hujung kaki..jika ada taipan-taipan ( maklum le di sini kita menaip ) yang bisa menguris hati... harap dimaafi....selamat Hari Raya Aidil Fitri...bye

User avatar
ixOra_nuruddin
Hatchling
Posts: 19
Joined: Thu Jan 08, 2009 1:45 am
Location: Ampang,selangor

Re: SERAMA BEAUTY COMPETITION

Postby ixOra_nuruddin » Wed Jan 14, 2009 4:02 am

insya ALLAH 1 Feb 2009 nnti akan diadakan pertandingan ayam serama d Pasar Seni (CM) kuala lumpur..semua dijemput hadir..
nk ajak kawan2 join pon di alu2 kan..
SERAMA Corporation Sdn. Bhd.
11-2, Blok B,
Jln Selaman 1, Dataran Palma
68000 Ampang, Selangor
Fon : 03 42707181
Fax : 03 42707191
email : seramacorporation@gmail.com

User avatar
Amer
Talking Birds
Posts: 151
Joined: Sun May 07, 2006 3:34 am
Location: Batu 6, Kuala Terengganu, Terengganu
Location: Terengganu
Contact:

Re: SERAMA BEAUTY COMPETITION

Postby Amer » Sun Jan 18, 2009 1:27 am

Terkilan tak dapat pergi ... hari Ahad kami di sini tak dapat cuti ... nak juga merasa sekali pertandingan yang dianjurkan oleh Serama Corp. Lain kali kalau nak buat buat le waktu cuti .. senang kami semua peminat-peminat disebalah pantai timur ni nak pergi ... nak konvoi dengan bas setakat dua tiga buah pun kami boleh aturkan ... cakap dengan boss u ye. :P

User avatar
ixOra_nuruddin
Hatchling
Posts: 19
Joined: Thu Jan 08, 2009 1:45 am
Location: Ampang,selangor

Re: SERAMA BEAUTY COMPETITION

Postby ixOra_nuruddin » Mon Jan 19, 2009 1:11 am

hahhaaha..
well bro..we all still tak confirm lagi tarikhnya..
still lagi dlm prbncangan..
belum capai kata sepakat...
apapun klu betul apa d kata..
ika try bncang mnta tukar are lain yang takde kene mngena ngan are bkerja ni..ok?
SERAMA Corporation Sdn. Bhd.
11-2, Blok B,
Jln Selaman 1, Dataran Palma
68000 Ampang, Selangor
Fon : 03 42707181
Fax : 03 42707191
email : seramacorporation@gmail.com

User avatar
Amer
Talking Birds
Posts: 151
Joined: Sun May 07, 2006 3:34 am
Location: Batu 6, Kuala Terengganu, Terengganu
Location: Terengganu
Contact:

Re: SERAMA BEAUTY COMPETITION

Postby Amer » Mon Jan 19, 2009 3:22 pm

Bila Serama Corp. dah tetapkan tarikh tu jangan lupa bagitahu awal-awal sikit ... senang kami nak buat perancangan untuk ke sana. :wink:


Return to “Serama”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest