kat ner nak cari modena nye spesis?

Pigeon is one of the bird that many people like to keep. Many of them especially the fancy pigeon and racing pigeon have lots of fan all around the world.
User avatar
cockatoo kelate
Talking Birds
Posts: 128
Joined: Sun Mar 15, 2009 4:47 pm
Location: kota bharu
Location: kelantan
Contact:

Re: kat ner nak cari modena nye spesis?

Postby cockatoo kelate » Wed Oct 21, 2009 12:13 pm

rooney85...beli burung modena tu kat kota bharu ker kat alor stuck...
murah sgt dah tu...tp kat KB rasanya blom pernah jumpa
org jual mepati sampai beratus... :)
Image

User avatar
rooney85
Flying Bird
Posts: 95
Joined: Tue Aug 11, 2009 5:15 pm
Location: Alor Setar
Location: Alor Stuck
Contact:

Re: kat ner nak cari modena nye spesis?

Postby rooney85 » Wed Oct 21, 2009 1:24 pm

aku bli kt kdai area Kg Sireh...kebetulan kot ade sekor jantan...aku sapu rr...haha
sejibik mcm dlm gbr kt bwh..wrne pn sme...
Attachments
images.jpg
images.jpg (2.99 KiB) Viewed 520 times

User avatar
cockatoo kelate
Talking Birds
Posts: 128
Joined: Sun Mar 15, 2009 4:47 pm
Location: kota bharu
Location: kelantan
Contact:

Re: kat ner nak cari modena nye spesis?

Postby cockatoo kelate » Wed Oct 21, 2009 2:52 pm

rooney85 wrote:aku bli kt kdai area Kg Sireh...kebetulan kot ade sekor jantan...aku sapu rr...haha
sejibik mcm dlm gbr kt bwh..wrne pn sme...


cantik bangat la kalau mcm dlm gambar tu..
kat rumah member ada gak bela merpati yg tinggi,
dada besar,muncung dia pendek sgt
skali tgk mcm takde muncung,merpati apa nama yerr..
Image

User avatar
rooney85
Flying Bird
Posts: 95
Joined: Tue Aug 11, 2009 5:15 pm
Location: Alor Setar
Location: Alor Stuck
Contact:

Re: kat ner nak cari modena nye spesis?

Postby rooney85 » Wed Oct 21, 2009 3:33 pm

jnis Pouter kot bro...ssah dpt gk tu...demo amik rr wt baka..phtu bleh jual ke kawe..haha :lol:
Attachments
pouter.jpg
pouter.jpg (4.03 KiB) Viewed 506 times

Lovebird21
Talking Birds
Posts: 239
Joined: Wed Aug 05, 2009 2:08 am
Location: Ipoh,Perak

Re: kat ner nak cari modena nye spesis?

Postby Lovebird21 » Thu Oct 22, 2009 2:01 am

Oh yeke,,warna apa tu,,biasa kalu warna hitam atau warna dah mix,,harga akan murah,,yg teman nak ambik nanti ni,,warna hitam..mak bapak dia pun dua2 hitam,,rega dlm 100 ke bwh je,,,itu pun rega kwn2,,pasai kampung sebelah je,,pulak tu,,biasa duk main bola sekali,,,hehehe...Ni ada stok baru kuar,,Modena Silver Gazzi,,anak muda ,,rega RM400 je,,Lahore Hitam/Putih umur baru sebulan lebih,,RM125 je sepasang,,Show King pun ada,,tapi rega x pasti lagi..Kalu sesapa yg berminat boleh ler bg tau teman,,pasai burung2 ni kat Trg,,nanti teman nak balik raya haji,,boleh teman tolong ambik kan,,teman x mark up rega pun,,teman ikhlas nak tolong kkwn,,nak senangkan rakan2 MBF kita jer,,tp terpulang lah pada Rakan MBF kalu2 nak bg duit minyak ker,teman mintak idok,,tapi kalu bg tema tak lepas,hehehe...

User avatar
rooney85
Flying Bird
Posts: 95
Joined: Tue Aug 11, 2009 5:15 pm
Location: Alor Setar
Location: Alor Stuck
Contact:

Re: kat ner nak cari modena nye spesis?

Postby rooney85 » Thu Oct 22, 2009 2:56 am

ape yg besh ngn lahore??? :roll:
saiz besar x??


Return to “Pigeon”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests