kat ner nak cari modena nye spesis?

Pigeon is one of the bird that many people like to keep. Many of them especially the fancy pigeon and racing pigeon have lots of fan all around the world.
mrweirdo83
Flying Bird
Posts: 65
Joined: Tue Oct 13, 2009 4:44 am
Location: Kelantan malaysia

kat ner nak cari modena nye spesis?

Postby mrweirdo83 » Tue Oct 13, 2009 7:09 am

salam..hai all da forumers...ley xbgtau kt ner nk cari spesis2 pigeon yg cantek2 n pelik2....xkira la pape pn...

kpd yang ade stok belebihan 2 sila bgtau....xkira la even bkn pigeon pn...

User avatar
rooney85
Flying Bird
Posts: 95
Joined: Tue Aug 11, 2009 5:15 pm
Location: Alor Setar
Location: Alor Stuck
Contact:

Re: kat ner nak cari modena nye spesis?

Postby rooney85 » Sun Oct 18, 2009 3:42 pm

mrweirdo83 wrote:salam..hai all da forumers...ley xbgtau kt ner nk cari spesis2 pigeon yg cantek2 n pelik2....xkira la pape pn...

kpd yang ade stok belebihan 2 sila bgtau....xkira la even bkn pigeon pn...


area kota bharu byk bro....mcm2 jnis ade...td baru bli jnis fantail bulu carik2...haha
payah jmpa blu cmtu...

Lovebird21
Talking Birds
Posts: 239
Joined: Wed Aug 05, 2009 2:08 am
Location: Ipoh,Perak

Re: kat ner nak cari modena nye spesis?

Postby Lovebird21 » Tue Oct 20, 2009 3:16 pm

Kat Trg pun byk,, kalu saudara betui2 nak,,cuma sediakan duit jer,,Balik Raya Haji ni saya nak ambik Modena Hitam sepasang dgn kwn saya,,dah booking hari tu,,x sabaq rasanya ni,,hehehe

User avatar
rooney85
Flying Bird
Posts: 95
Joined: Tue Aug 11, 2009 5:15 pm
Location: Alor Setar
Location: Alor Stuck
Contact:

Re: kat ner nak cari modena nye spesis?

Postby rooney85 » Wed Oct 21, 2009 6:09 am

Lovebird21 wrote:Kat Trg pun byk,, kalu saudara betui2 nak,,cuma sediakan duit jer,,Balik Raya Haji ni saya nak ambik Modena Hitam sepasang dgn kwn saya,,dah booking hari tu,,x sabaq rasanya ni,,hehehe


sepasang modena brapa bro..?? :roll:

Lovebird21
Talking Birds
Posts: 239
Joined: Wed Aug 05, 2009 2:08 am
Location: Ipoh,Perak

Re: kat ner nak cari modena nye spesis?

Postby Lovebird21 » Wed Oct 21, 2009 8:49 am

Tgok pada warna,,kalu yg warna gazzi tu dlm 200 jugak lah,,klau yang warna coklat muda tu,,org Trg panggil Emas 10,,itu memang mahal,,silap2 gaya sampai 350 ke 400 pun ada,,tgok baka jugak lah.Klau warna coklat biasa tu,,dlam 150 ke 200 mcm tu lah.Itu pun harga depend pada owner tu,,kalu mood dia ok,,rezeki kita dpat murah,,alhamdulilah lah kan,,kalu mood tgh bergaduh dgn bini ke,,ssslamatttt kita disembelihnya,,hehehe.

User avatar
rooney85
Flying Bird
Posts: 95
Joined: Tue Aug 11, 2009 5:15 pm
Location: Alor Setar
Location: Alor Stuck
Contact:

Re: kat ner nak cari modena nye spesis?

Postby rooney85 » Wed Oct 21, 2009 9:15 am

artu sy bli sekor modena..jantan...rm40 ja
mmg rzki kot nk dpt...mmg cantek la...body bulat..tp malangnya blk cuti ni dia dh lari... :oops:
mujur sempat menurun sekor ank mcm die...haha...hrp2 nt jd lbh kurang la... :D
Last edited by rooney85 on Wed Oct 21, 2009 1:31 pm, edited 1 time in total.


Return to “Pigeon”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest