Welcome To New Bird Show Malaysia

Have any problem regarding technical topic about this forum? share or recommend it here.

Moderator: Moderator

khai2008
Weaning Bird
Posts: 30
Joined: Sun Jun 15, 2008 5:33 am

Welcome To New Bird Show Malaysia

Postby khai2008 » Sun Jul 27, 2008 2:43 pm

http://www.freewebs.com/birdshowmalaysia/index.htmFor all,

Kita org kat Kemaman Plan Nak buat pertanding Burung Cantik Kat Kemaman.. semperna bulan merdake ni.. So apa pendapat ko orang ... blh jalan ke..

Mungkin kita buat 3-4 katagori
1. Pipit cantik
2. Love Bird
3. Cockatiel
4. Burgie

Kita org plan yuran RM30 untuk setiap peryertaan...

Cuba you all bagi coment ....[url][/url]
Last edited by khai2008 on Wed Jul 30, 2008 4:19 pm, edited 1 time in total.

User avatar
Irwan Fahmy
Moderator
Moderator
Posts: 5637
Joined: Sun Jun 01, 2008 7:31 pm
Location: Kangar, Perlis
Location: Kangar, Perlis Indera Kayangan/Alor Setar, Kedah Darulaman
Contact:

Postby Irwan Fahmy » Sun Jul 27, 2008 3:11 pm

Ok gak, tak penah org buat lagi. Survey dulu jumlah pemilik burung2 tersebut. Lagi ramai lagi baik.

nautilus_kl
Talking Birds
Posts: 126
Joined: Mon Jun 16, 2008 1:11 am

Postby nautilus_kl » Sun Jul 27, 2008 3:19 pm

thts a good idea..someone kene start this thing...

khai2008
Weaning Bird
Posts: 30
Joined: Sun Jun 15, 2008 5:33 am

Postby khai2008 » Sun Jul 27, 2008 5:06 pm

I thing i nak try pertanding burung cantik kat dalam web dulu by send picture... so u all semua jadi pengadil ... blh tak kalau buat macam tu ....

yg pertandingan tu kita org plan nak minta sponsor kerajaan negeri.. buat piala mat said ke....


Return to “Technical Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest