Welcome Notes

Introduce yourself and your birds here.

This is the place where the other birds enthusiast able to know more about you. A good place to make more friend.

Moderator: Moderator

User avatar
whassan1
The Great Eagle
Posts: 1691
Joined: Mon Sep 25, 2006 2:39 am
Location: Dekat tepi Jamban sebelah stesen bas mini
Location: Broga
Contact:

Re: Welcome Notes

Postby whassan1 » Thu May 12, 2011 5:34 am

Hi Jason,

:welcome

Though falconry is illegal here there nothing wrong about just talking about it. So what bird have you flown before :?:
May you feel the wind under your wings

paksuli
Hatchling
Posts: 7
Joined: Mon May 16, 2011 10:18 am
Location: bukit mertajam penang

Re: Welcome Notes

Postby paksuli » Wed May 18, 2011 4:21 am

:D salam semua mbf members. sy baru join dari bkt tengah bm.walau baru tapi minat burung dah lama.dulu bela dan jual budgies. Tp depa terkejut mercun kut x bertelur dah jual tingai 1pair lae aje buat benih kut2.baru swap turkey 9 ek ngan 1 pair serama a.tp kandang x siap lae.pelan2 nk cari 1 pair fischer anak 4 breeding.member lama mintak tunjukajar sifu.kamsiah lu

conureman
Hatchling
Posts: 18
Joined: Sat Jan 15, 2011 8:42 am
Location: port dickson, malaysia

Re: Welcome Notes

Postby conureman » Thu May 26, 2011 1:24 pm

Hi, I own 2 conures and trying to breed a caique pair. Anyone with caique experience out there.?

aimhaz98
Baby Bird
Posts: 21
Joined: Tue May 17, 2011 2:14 am
Location: Kemaman,Terengganu

Re: Welcome Notes

Postby aimhaz98 » Fri Jun 24, 2011 7:13 am

Hi everyone. nEED help from you guys to maintain both my budgies and lovebirds healthy.

greenboii
Egg
Posts: 1
Joined: Tue Oct 11, 2011 8:53 am
Location: cck singapore

Re: Welcome Notes

Postby greenboii » Wed Oct 12, 2011 4:13 pm

Salam dari Singapura. Saya meminati merbah jambul dan berharap dapat tunjuk ajar dari members kat sini. Saya minat jelajah merata tempat mencari mj terbaik. Dan so far antara 4 burung mj saya, burung kedah saya amat memuaskan hati. Hujung minggu ni saya bercadang naik Perak . Harap ada members di kawasan sana yang bole beri tip, tunjuk ajar serta tunjuk jalan bile saya di sana nanti. Nak tau jugak keadaan permainan mj kat sana . Mohon maaf kalau ada terkasar bahasa dalam intro saya ni

difned
Hatchling
Posts: 13
Joined: Sun Nov 20, 2011 10:28 am
Location: Klang, Selangor

Re: Welcome Notes

Postby difned » Sun Nov 20, 2011 10:40 am

assalamualaikum n hallo 2 all of u guys! Salam perkenalan.... huuuuui, baru la bela 2 pasang ayam kt tmpat aku nih, aviary utk birds n pheasants pun still under construction lg, dh ade jiran2 yg komplen kononnye ''banyak lalat la baru2 ni''. patah semangat den!


Return to “Introduce Your Flock”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest