Spring jebak

Section in Malays language for discussing about the merbok pikat...
kerabat
Talking Birds
Posts: 177
Joined: Mon Jan 03, 2011 3:54 am
Location: kl

Re: Spring jebak

Postby kerabat » Fri Feb 11, 2011 7:10 am

kiranya beli break basikan .. lepastu bukak dia punya lilit/anyam tu ek ..
ambil yang halus2 tu ..
cam tajam je
tapi cam murah je .. hehehe.. boleh dicuba ni ...
tq tq
Image
Image
no telefon kawan : kosong satu sembilan enam enam tujuh lima dua lima kosong

adiMURAI
Wise Owl
Posts: 355
Joined: Tue Dec 29, 2009 4:42 am
Location: shah alam
Location: shah alam/jeniang kedah

Re: Spring jebak

Postby adiMURAI » Sat Feb 12, 2011 5:54 pm

maaf orang baru mencelah.... tp ada pengalaman skit.... guna dawai steal atau tembaga welding... kat hadrware ada jual... welding gas.. lembut tp bidas kuat
adisharma

kerabat
Talking Birds
Posts: 177
Joined: Mon Jan 03, 2011 3:54 am
Location: kl

Re: Spring jebak

Postby kerabat » Sun Feb 13, 2011 7:32 am

adiMURAI wrote:maaf orang baru mencelah.... tp ada pengalaman skit.... guna dawai steal atau tembaga welding... kat hadrware ada jual... welding gas.. lembut tp bidas kuat

tq tuan adi
Image
Image
no telefon kawan : kosong satu sembilan enam enam tujuh lima dua lima kosong

User avatar
dramang
Wise Owl
Posts: 644
Joined: Fri Dec 11, 2009 7:47 pm
Location: setiu terengganu

Re: Spring jebak

Postby dramang » Fri Feb 18, 2011 9:43 am

pakai spring buai anak je bat,..... :mrgreen:
Image
dalam kenangan...

User avatar
zamri
Wise Owl
Posts: 823
Joined: Sun Jul 19, 2009 11:21 am
Location: Whitesand, Ke Rai Estuary

Re: Spring jebak

Postby zamri » Fri Feb 18, 2011 1:07 pm

aku pun nampaknya kena tukar stail spring...cuba pakai dawai welding cam adi buat.. :D :D :D tapi aku tengok yang jebak sebelah siam buat dia pakai dawai lilit brek motor tu pun ok gak...aku trai lapah cover dia tapi kecil jer...member kata cuba dawai rxz... :D :D :D :D
"NO WOMEN NO CRY'...I SHOOT THE SHERIFF"
selising@gmail.com

kerabat
Talking Birds
Posts: 177
Joined: Mon Jan 03, 2011 3:54 am
Location: kl

Re: Spring jebak

Postby kerabat » Sat Feb 19, 2011 2:24 pm

dramang wrote:pakai spring buai anak je bat,..... :mrgreen:

mapuh mapuh ...
zamri wrote:aku pun nampaknya kena tukar stail spring...cuba pakai dawai welding cam adi buat.. :D :D :D tapi aku tengok yang jebak sebelah siam buat dia pakai dawai lilit brek motor tu pun ok gak...aku trai lapah cover dia tapi kecil jer...member kata cuba dawai rxz... :D :D :D :D

aku tak start lagi lapah melapah ni.
tghari td nampak ayam hutan plak main main kat belakang rumah .
punai dah hijrah tah kemana .. buah yg dia duk lepak makan tu dah abis .
layan ayam plak .. harap harap kena la jerat bingkas aku tu .huhuhuhu...

p/s:mang , kalau nok mari KL , kirim MK sekor ( free je doh la ) -hok huduh skali pun dakpe , janji hidup -
Image
Image
no telefon kawan : kosong satu sembilan enam enam tujuh lima dua lima kosong


Return to “Merbok Pikat”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest