Diamond Dove

This section is dedicated to those beautiful, small, delicate diamond doves.

Moderator: Moderator

User avatar
mann_kl
Wise Owl
Posts: 968
Joined: Tue Apr 08, 2008 2:07 pm
Location: Kuala Lumpur

Re: Diamond Dove

Postby mann_kl » Mon Mar 09, 2009 1:09 pm

hi ospe, yr red eyes diamond looks abit bold, does it eat well too? try to put it on your finger and see whether it grab your finger strong... :)

User avatar
ospe03
Wise Owl
Posts: 817
Joined: Fri Jun 06, 2008 3:13 am
Location: Secret
Location: Selangor
Contact:

Re: Diamond Dove

Postby ospe03 » Mon Mar 09, 2009 1:19 pm

Yeah I notis that too... I hold it just now.. it grab my finger firmly.... still active and kicking... anything I need to do?

User avatar
mann_kl
Wise Owl
Posts: 968
Joined: Tue Apr 08, 2008 2:07 pm
Location: Kuala Lumpur

Re: Diamond Dove

Postby mann_kl » Mon Mar 09, 2009 1:43 pm

it grabed your finger firmly... that was a good sign. don't worry bro. :D

User avatar
ospe03
Wise Owl
Posts: 817
Joined: Fri Jun 06, 2008 3:13 am
Location: Secret
Location: Selangor
Contact:

Re: Diamond Dove

Postby ospe03 » Mon Mar 09, 2009 1:48 pm

I'll seperate the two every moring... just at night i put them together so they'll be warm under mother wings...

User avatar
ospe03
Wise Owl
Posts: 817
Joined: Fri Jun 06, 2008 3:13 am
Location: Secret
Location: Selangor
Contact:

Re: Diamond Dove

Postby ospe03 » Tue Mar 10, 2009 1:00 pm

Image

Perhatikan betul2 burung handsome paling kanan sekali tu.... yes memang tu laa anak burung diamond yang menetas minggu lepas.. sekarang dah pandai
terbang dan makan sendiri.... tak pernah jumpe burung membesar cepat macam ni

Image

anak budgie saya dah umur 4 minggu lebih pun masih bergantung sepenuhnya pada parents...

Image

tapi lain cerita laa adik dia mata merah ni.. tu tengok tengak tido sebelah mak... pasni yang sulong tak kacau dia lagi soo boleh si mata merah manja2 dgn mak... tapi rasanya si mata merah buakn snow whine yang diharapkan.. tak tahu lah kaler aper bila besar nanti.. harap dia hidup lama.. boleh kita semua tahu dia kaler aper sebenarnya...

User avatar
mann_kl
Wise Owl
Posts: 968
Joined: Tue Apr 08, 2008 2:07 pm
Location: Kuala Lumpur

Re: Diamond Dove

Postby mann_kl » Tue Mar 10, 2009 1:06 pm

tak kira lah bawang putih ke bawang merah, aslkan bawang.....hahhahaha :lol:
nice shot bro....


Return to “Diamond Dove”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest